Nejnovější recenze ze sekce Příslušenství pro aroma difuzéry
- nádherná vůně
- praktická náhradní náplň
Místo levandulové náplně přišel bílý čaj.
Krásná vůně
Koupila jsem opakovaně. Kvalitní, intenzivní citrusová vůně. Příjemně osvěží prostor
Kvalitní tyčinky do vonných difuzérů. Kupuji opakovaně
*****
*****
- Vůně má větší intenzitu
- Snadno lze vyměnit náplň v difuzéru
Vůně lze velice snadno vyměnit v difuzéru. Osobně se mi vůně Vanilka a zimolez líbila o něco více než Jasminové květy. Jasmín byl velmi jemný, občas velice nenápadný, vůně vanilka a zimolez byla o dost výraznější a mně osobně vyhovovala více. Jde ale o osobní preferenci.
- Automatické dávkování
- Dlouhá výdrž
- 95 % přírodního složení
- Trošku sladká vůně
Air Wick Active Fresh s vůní Vanilky a zimolezu se mi líbí díky 95% přírodnímu složení. Dále díky automatickému dávkování, provozu na baterie a decentní /univerzálnímu vzhledu. Vůně Vanilka a zimolez je na mne trochu moc sladká, přesto ráda vyzkouším i jiné vůně.
- Intenzita
- Turbo tlačítko
- Nastavitelnost intenzity
Mořský vánek má příjemnou, lehkou vůni, která nikoho neurazí a spíše naopak překvapí a potěší. Mě osobně tato vůně zpříjemňuje den a svěžest v místnosti.
Vůně se dá na zadní části přístroje ovládat na 3 intenzity vůně.
Mně uspokojí ta nejmenší nebo prostřední, a pokud chci provonět místnost hned, tak stlačím Turbo tlačítko.
Za mě je tato vůně naprosto skvělá a jsem s ní velmi spokojená.
- Vune
- Intenzita
- Design
- Zpracovani
- Hlucnost
Vune je vyrazna. Je silnejsi, takze lz použít i nizsi intenzity. Je to moje oblibena vune. Design vyrobku je moc pěkný. Pouzit lze doma, v praci, na výletě, dovolene. Velmi prakticke. Super je i slozeni náplně. Nutno správně umistit, aby se vune dobre rozsirila.
- Velikost balení
- Vzhled balení
Náplň se snadno vymění a tato voní opravdu krásně a decentně. Velikost balení je také fajn je fajn mít jedno balení než pět malých a pořad měnit. Etiketa je také pěkná líbivá a zaujme. Cena je ale vysoká ale když se vychytá v akci tak už snesitelná. Jen by to ještě chtělo myslet na ekologický obal.
- Snadná manipulace
- Baterie součástí balení
- Kryt zůstává na výrobku
- Vůně
Air Wick Active Fresh náplň na vodní bázi do automatického difuzéru Vanilka & Zimolez je v hezkém balení. Design se hodí všude. Tuto vůni nepreferují, ale na WC v pohodě. Snadná manipulace, baterie součástí balení. Velmi oceňuji, že kryt zůstává na výrobku. Uvolňování vůně je tiché.
- Vzhled
- Lehké ovládání
- Nemám co vytknout
Vůně od Air Wick mě velmi mile překvapila.Je jemná,nevtíravá,lehce nasládlá a přesto svěží.Díký nastavení na difuzéru si každý nastaví jak intenzivní vůni potřebuje.Vůně se pak automaticky uvolňuje do prostoru.Pokud je potřeba intenzivnější vůně na vršku difuzéru je manuální tlačítko pro okamžité použití.
- Strojek
- Barva
- Vůně
Vůně je jemnější,ale typický vanilková,takže po delší době velmi nepříjemná a zanechává nepříjemnou pachuť v ústech i když jsem byla v jiné místnosti.Jinak strojek je velice snadný na ovládání.Má hezkou barvu a lze hezky vidět kolik náplně ještě zbývá.
- Vune
"Air Wick Active Fresh náplň na vodní bázi do automatického difuzéru Mořský vánek" mne zaujal uz podle nazvu a nezklamal. Prijemnou a nevtiravou vuni, jsem velmi ocenila.
Libi se mi zpracovani a design difuzeru i moznost nastaveni uvolnovani vune a tlacitko na uvolneni vune mimo automaticky cyklus.
- dizajn
- příliš sladká vůně
Květinová vůně se silou vanilky, která po čase působí až příliš silně, intenzita se dá hezky nastavit a nestříká až příliš často i když stříkání je překvapivé, obsahuje baterky, obal z části recyklovatelný, neobsahuje hnací látky a možné použití i bez zařízení
- Super
Air Wick Active Fresh náplň na vodní bázi do automatického difuzéru Mořský vánek Je krásná jemná vůně, která opravdu dlouho vydrží. V difuzeru se dá lehce vyměnit a vzadu nastavit. Hodné a dlouho vůně voní takže za mě ideální do velkých místnosti. Voní 24/7. Takže proste kvalita mohu jen doporučit.
- Snadná výměna
- Příjemná svěží vůně
Vůně Mořský vánek je příjemná a svěží, dokáže dobře pohltit okolní pachy, řekla bych, že se tato vůně hodí spíš do koupelny nebo na toaletu než například do obývacího pokoje. Super jednoduchá je výměna náplně v difuzéru a skvělé je i složení na vodní bázi bez ftalátů.
- Voní
Nová řada AIR WICK 24/7 ACTIVE FRESH je založena na vodní bázi a zaujalo mne hned, to, že přináší okouzlující vůni Mořský vánek a je doplněna s přírodními esenciálními oleji. Je přenádherně vonící a velmi jemná, zato dobře intenzivní. Rychle a svěže provoní.
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »